infostabil > medier.tv

michelhust (01.03.2014, 16:40)
Hej,

Jeg sidder med en oversigt over danske tv-stationer, [..], som idag genopstår i ny form. Den 1. januar fik lokal-tv'erne frataget deres sendetilladelse, og 1. marts fik nogle af dem på ny tilladelse. Grundene fra angiveligt, at de skulle basere sig mere på det lokale, og så må vi jo se, om de gør dette.

I praksis har fire tv-stationer fået tilladelse til at sende I hver af deseks områder, 11 tv-stationer i København og omegn og blot en i Bornholms området. Jeg har fundet ud af hvilke i området, der dækker Sjælland minus København og Nordsjælland samt Lolland og Falster. Det er TV-Sydsjælland, TV-Vestsjælland, TV-Møn og Multimedieklubben. Jeg har opdateret dette, men mangler de syv øvrige områder, og jeg håber, I kan hjælpe med at finde ud af, hvilke der har fået fornyet sendetilladelse.

Skriv gerne en mail til mig om dette, så jeg kan få ajourført [..] med de nye stationer. Jeg opdaterer først hele dansk-tv, når jeg har den nye information. Skriv også hvis I mangler yderligere oplysninger. Jeg håber at høre fra jer.

Med venlig hilsen
Michel
michelhust (02.03.2014, 18:34)
Hej igen,

Der er kommet lidt flere eller færre tv-stationer for de enkle områder,end jeg skrev tidligere.

Læs mere her: [..]

Med venlig hilsen
Michel
michelhust (07.03.2014, 01:50)
Hej,

Så har jeg opdateret [..] med de nye stationer.

Hilsen
Michel
michelhust (22.03.2014, 16:07)
Der er ret irriterende, at man ikke kan se en del af tv-stationerne på dansk-tv ved at klikke på dem. Jeg har ikke fået deres nye "adresse", menkom gerne med dem, I kender.

Som eksempel: "Nærsyn Fjernsyn" (tvlorry.htm) har jeg ikke adressen på,så jeg gætter kun. Og her forkert ([..] eksisterer ikke).

For at råde bod på det, har jeg på dansk-tv's hovedside lavet et spring til den gamle side fra før 1. januar 2014, da en del af de lukkede tv-kanaler stadig har denne adresse, og så kan man jo, i manglen af bedre, lige så godt bruge den.

Med venlig hilsen
Michel
Lignende emner