infostabil > bolig

mjoerg.phone (16.11.2015, 03:38)
Hej alle,

Der er ikke så meget aktivitet her i gruppen? Nå, men håber at en medforstand på vinduer/dampspærre måske kan svare på dette:

Jeg har boret nogen huller, til at lave lamel-gardin og sat nogen træklodser op i siden som ses her:

[..]

Træklodsen har den funktion, at rullegardinet kan komme ned under ventilationen (som ikke er vist). Da jeg borede op til den hvide træklods, syntes jeg imidlertid at jeg måske fik boret for meget op og der kom en lyd, ligesom når man træder på boble-plast... Nu tænker jeg at måske har jeg perforeret / gennembrudt dampspærren med boremaskinen ved at bore måske 5-6 cm op?

Jeg troede at der kun var isolering, men kunne mærke at der kun var ca. 2-3 cm træ og så kom noget luft og så måske ca. 5-6 cm oppe ramte jeg noget der gav en lyd der minder om lyden, når man træder på bobleplast?

Jeg har prøvet at finde ud af hvordan der mon ser ud, i vinduesrammen - det tætteste jeg har fundet ud af, er dette: [..] (se side 9/23).

Nogen der har en ide til om jeg bør være urolig for om jeg har lavet hul i dampspærren? Iøvrigt kom "bobleplast-lyden" i begge sider (jeg har to træklodser, til at få rullegardin ned under ventilationskanalen som er i toppen af vinduet)?

Håber nogen kan hjælpe med deres erfaring(er) her...
Okay Dokey (16.11.2015, 03:41)
On Monday, 16 November 2015 02:38:07 UTC+1, Okay Dokey wrote:
> Håber nogen kan hjælpe med deres erfaring(er) her...


Byggeriet er fra 2006, så jeg vil være lidt ked af det, hvis jeg har boret gennem dampspærren?
Lignende emner