infostabil > videnskab.* > videnskab.religion

ullrik144.000 (30.01.2018, 08:58)
Man bliver ikke automatisk en kristen, blot fordi man sidder i Jehovas Vidners rigssal, ligeså lidt at man bliver en bil hvis man sidder i en garage.

Selvom man er ét Jehovas Vidne, betyder det ikke at man er en sand kristen.

Du kan godt være et Jehovas Vidne uden at være kristen, for det er ikke alle Jehovas Vidner som er sande kristne.

Jesus Kristus var Jehovas Vidne, fordi Jesus vidnede om sin himmelske Fader,
og Jesus siger om sig selv; Jeg er Vejen Sandheden og Livet.

Først efter at Ullrik Lie?? havde været en heltidsforkynder af Guds Rige, samt døvetolk, ældste, og far til fire som ét af Jehovas Vidner og personligt har oplevet den mørke side af Jehovas Vidner, med al den uretfærdighed, bagtalelse af deres trosfæller, drukkenskab, utugt, konebytning, pædofili, udstødelseaf Jehovas Vidners menighed, incest som i tilfældet med Dorthe Tveitiog hendes syv år ældre søster Jytte Frederiksen som begge blev seksuelt misbrugt af deres far fra 3-årsalderen og gjorde sin 12-årige datter Dorthe gravid og som fødte faderens barn der straks efter fødslen kvalte Dorthes nyfødte datter i køkkenet, samtnepotisme hos Jehovas Vidner - så ved jeg først nu efter disse 49 år, hvad det vil sige at være en sand kristen, for en ægtekristne bedriver ikke alt dét som Jehovas Vidner praktiserer - skrev Ullrik Lie?? på Facebook og som Youtuber, under sit navn Ullrik Lie??. Men få selv syn for sagen ved at Google under Ullrik Lie, og Ullrik Lie?? Arlieth.

Se dokumentarfilmen: Bag stilhedens mure, på Youtube som afslørerat Dorthe Tveiti og hendes syv år ældre søster Jytte Frederiksen fra de var 3 år gamle blev misbrugt af faderen selvom familien var Jehovas Vidner!

Faderen var insectmisbruger og var én af de ældste i Jehovas Vidners menighed.

Ullrik Lie blev anklaget for at være en spotter, dæmonbesat, pervers og en falsk profet, og en TOP-TOP-EGOIST af sin ekskone Susanne Klöcker og hendes forældre og søster, Anette Rasmussen, og hendesægtemand Ejner Rasmussen som bor i Sverige, samt Uffe Stensig som er ældste i Århus Syd menighed.
Alt dette blev Ullrik Lie udsat og beskyldt for mens han var ældste ogtilsynsmand i Jehovas Vidners menighed i Balling der ligger 10 kilometer nord for Skive.

Ullrik Lie har det himmelske håb med udsigt til himmelsk liv og tilhører dderfor "Den Lille Hjord" som er de 144.000 salvede kristne.

Desværre blev Ullrik Lie?? disfellowshipped (udstødt) to gange af Jehovas Vidners menighed. Første gang i Faxe sidst maj 2007, og anden gang i Helsingør Syd menighed.
Første gang han blev udstødt, havde han sendt sms'er som er små meningsfyldte samtaler, til sine nære venner i Faxe, hvilket ældsterådet dér betragtede som urenhed som er skamløshed.
Men Ullriks sms'er var blot små sjove vittigheder og jokes.

Det dømmende udvalg i Faxe menighed af Jehovas Vidner bestod af tre ældste, ved navn Henrik Lindholm, Michael Stypinsky og Torben Jensen.
De nægtede at lytte til Ullrik Lie under udvalgsmødet, og den meget unge Michael Stypinsky, spottede endda Ullrik og sagde til ham, at han ikke kunne være en salvet kristen og tilhøre de 144.000, fordi hanhavde skrevet små sms'er til sine brødre og søstre i Faxe.

Men her stoppede ikke det dømmende udvalgs fordømmelser af UllrikLie??, fordi de havde forudfattede meninger om ham pågrund af sladder og bagtalelse ved sin ekskone Susanne Klöckers onde og usande historier om ham.
Efter 2 timers anklage på anklage blev Ullrik Lie?? udstødt af den kristne menighed. Efter 3 år og 6 måneder blev Ullrik Lie endelig genoptaget i Helsingør Syd menighed på Støberivej 15 i Helsingør tirsdag den 30.november 2010. Men ældste dér forbød Ullrik at undervise i rigssalen ved sine kommentarer, og de forbød ham endda at forkynde evangeliet om Guds rige fra hus til hus og på gaden med Vagttårnet og Vågn op! alene, og krævede at Ullrik skulle følges med én af ældste nårhan skulle gå fra dør til dør.
De ældste forbød ham at følges med sin nye ægtefælle hvis de skulle gå fra dør til dør eller hvis de blot skulle gå pp gaden og tilbyde mennesker Vagttårnet og Vågn op! Fordi de ældste påstod at Ullrik Lie?? ville ødelægge distriktet hvis han enten gik alene eller sammen med sin kone
Alt dette vanvid skrev Ullrik Lie på Facebook og om sin ekskones umoralske liv, som førte til at de ældste i Helsingør Syd menighed udstødte ham fredag den 22. marts 2013.
Så i skrivende stund har Ullrik Lie været udstødt i over 4 år og 10 måneder, og det dømmende udvalg i Helsingør menighed nægter at genoptage ham pp trods af at han har ændret sindog gør gerninger der stemmer med sindsændringen.
Hvis du vil vide mere om denne uhyggelige historie, kan du kontakte Ullrik Lie?? på mobil: 9320 2811 eller via ullrik144.000
ullrik144.000 (30.01.2018, 09:15)
Det Styrende Råd i New York har fået et nyt medlem onsdag den 24.januar 2018.
Han hedder Kenneth Cook. Det Styrende Råd består nu af medlemmer:
1. Samuel Herd.
2. Stephen Lett.
3. Gerrith Lösch.
4. David Splane.
5. Geoffrey Jackson.
6. Anthony Morris III.
7. Mark Sanderson.
8. Kenneth Cook.

Alle medlemmer i Det Styrende Råd er salvede og tilhører de 144.000 kristne brødre og søstre, der skal regere som konger og præster i himmelen sammen med vores himmelske konge Jesus Kristus i tusindårsriget.
Lignende emner