infostabil > edb.* > edb.mac

thohei (14.02.2018, 21:18)
Jeg har næsten lige købt en MBP 13". Jeg synes ikke der skal meget til før en meget larmende blæser går i gang. Til sammenligning har jeg en MPB 2012 som ikke nær på samme måde brugerblæseren. Den nyes blæser starter blot man ser tv eller youtubeog den har jo endda SSD og altså ikke noget der bevæger sig i den.
Det er et irriterende problem for hvornår skal man klage og sige at den er defekt? Er det en kendt fejl på den maskine og er der noget at gøre ved det, eller skal jeg bare se at få den skiftet.
På forhånd tak. Thomas
Lyrik (15.02.2018, 01:49)
Den 14/02/2018 kl. 20.18 skrev thohei:
> Jeg har næsten lige købt en MBP 13". Jeg synes ikke der skal meget til før en meget larmende blæser går i gang. Til sammenligning har jeg en MPB 2012 som ikke nær på samme måde bruger blæseren. Den nyes blæser starter blot man ser tv eller youtube og den har jo endda SSD og altså ikke noget der bevæger sig i den.
> Det er et irriterende problem for hvornår skal man klage og sige at den er defekt? Er det en kendt fejl på den maskine og er der noget at gøre ved det, eller skal jeg bare se at få den skiftet.
> På forhånd tak. Thomas ,,,,,,,,,,,,,,,,,,


Du skal bare lære at elske blæseren. Eller udskift den med en 12"
Macbook som ikke har nogen blæser.

Jeg bliver fortvivlet hvis blæseren ikke kører! Se! Vi er forskellige!

jens
Lignende emner