infostabil > fritid.* > fritid.bil

René Methmann (29.01.2020, 11:46)
Hej alle

Jeg har her til morgen, kommet til at påkøre en fodgænger.

Jeg holder for enden af en vej, og skal til højre ud på en stærkt trafikeret vej. Der er så en billist fra venstre, der er så venlig at holde tilbage, så jeg kunne komme ud. Jeg begynder mit højresving, og får ikke kigget mig til højre. Hvor der er en dame, der er på vej ud foran bilen. Og jeg påkører og vælter hende. Hun er heldigvis kun kommet lettere til skade.
Politi og ambulance kom. Og der blev optaget rapport.

Men politimanden, var i tvivl, hvorvidt om jeg vil blive betinget frakendt kørekortet. Pga omstændighederne. Blandt andet fordi, fortovet etfortsatte foran mig, det vil sige, hun krydsede vejen. Og fordi jeg var optaget af at se til venstre, og så at der var en billist der ville holde tilbage for mig.

Så hvad tror i?

På forhånd tak.
Eriksen David (29.01.2020, 16:10)
Den 29-01-2020 10:46, René Methmann skrev:
> Hej alle
> Jeg har her til morgen, kommet til at påkøre en fodgænger.
> Jeg holder for enden af en vej, og skal til højre ud på en stærkt trafikeret vej. Der er så en billist fra venstre, der er så venlig at holde tilbage, så jeg kunne komme ud. Jeg begynder mit højresving, og får ikke kigget mig til højre. Hvor der er en dame, der er på vej ud foran bilen. Og jeg påkører og vælter hende. Hun er heldigvis kun kommet lettere til skade.
> Politi og ambulance kom. Og der blev optaget rapport.
> Men politimanden, var i tvivl, hvorvidt om jeg vil blive betinget frakendt kørekortet. Pga omstændighederne. Blandt andet fordi, fortovet et fortsatte foran mig, det vil sige, hun krydsede vejen. Og fordi jeg var optaget af at se til venstre, og så at der var en billist der ville holde tilbage for mig.
> Så hvad tror i?
> På forhånd tak.


dk.videnskab.jura
sejlskibet.hazan (15.05.2020, 05:15)
onsdag den 29. januar 2020 kl. 10.46.53 UTC+1 skrev René Methmann:
[..]
aenkaa (18.05.2020, 08:10)
Er der nogen fortsættelse på historien endnu?
Lignende emner