infostabil > fritid.* > fritid.motorcykel

JimR (07.11.2006, 18:32)
Iklædt en ekstra trøje under læderdragten skal Super Single'n lige ha' en
frisk efterårs tur. Det kunne meget vel blive _sidste_ efterårs tur.

Den er lidt træg til at starte men kommer igang som altid. Umiddelbart efter
går den i stå og et par sekunder efter begynder starteren at køre uden at
jeg trykker på knappen !!

Jeg griber nøglen og slukker for alt men det tager den sig ikke af,
starteren kører bare videre indtil batteriet bliver træt.

Hva' fa'en er nu det for noget?? Kan solenoiden i start motoren hænge fast i
indkoblet tilstand og blive ved med at trække strøm? Jeg må finde et brædt
og en hammer så den kan få nogen bank. Det plejer at virke på biler!

JimR
SZR660
AW på ZRX (07.11.2006, 19:10)
> Den er lidt træg til at starte men kommer igang som altid.

Du er vist en af dem der ikke har monteret elektrisk benzinpumpe på. Så
starter de i første hug hver gang.

Allan
Orla Pedersen (07.11.2006, 19:11)
JimR skrev i meddelelsen <4550b4e5$0$181$157c6196>...

>Hva' fa'en er nu det for noget?? Kan solenoiden i start motoren hænge fast

i
>indkoblet tilstand og blive ved med at trække strøm?


Nix, ikke i starteren. Mc-er har ikke relæ i starteren, den er simpel
friløb. Men starterrelæet findes et eller andet sted på cyklen. Følg de
tykke kabler fra akku og starter.

>Jeg må finde et brædt og en hammer så den kan få nogen bank.


Spar Hammeren ;-)

mvh
Orla
[..]
Hans Paulin \(6310\) (07.11.2006, 20:00)
JimR skrev:

> Den er lidt træg til at starte men kommer igang som altid.
> Umiddelbart efter går den i stå og et par sekunder efter begynder
> starteren at køre uden at jeg trykker på knappen !!


Oplevede det engang imellem da jeg havde min Honka 7½ - men kun når
batteriet var slapt.

Det var en messing/kobberplade der brændte fast over de 2 poler i
startrelæet - jeg plejede at polere den og sørge for at batteriet var tip
top.
JimR (08.11.2006, 14:48)
"AW på ZRX" <allan> wrote in message
news:179e
>> Den er lidt træg til at starte men kommer igang som altid.

> Du er vist en af dem der ikke har monteret elektrisk benzinpumpe på. Så
> starter de i første hug hver gang.
> Allan


Korrekt, har ikke lige haft tid!

JimR
JimR (08.11.2006, 18:42)
Tak for det, jeg starter med at lade batteriet op (mens jeg leder efter
startrelæet)

Det ville være surt at skulle gå i hi for vinteren på den måde.

JimR

"Hans Paulin (6310)" <me> wrote in message
news:db0f
[..]
Armand (08.11.2006, 20:57)
JimR skrev:
> Tak for det, jeg starter med at lade batteriet op (mens jeg leder efter
> startrelæet)

Det kan du da ikke - Ihvertfald ikke uden at afmontere det!
I det øjeblik der hældes strøm på, vil starteren atter begynde at bruge
strøm og således forhindre opladning.
JimR (09.11.2006, 11:11)
"Armand" <armand> wrote in message
news:db0f
> JimR skrev:
> Det kan du da ikke - Ihvertfald ikke uden at afmontere det!
> I det øjeblik der hældes strøm på, vil starteren atter begynde at bruge
> strøm og således forhindre opladning.
> --
> Armand.


Ja hvis den ikke er hoppet tilbage på plads - det finder jeg ud af!

JimR
Armand (09.11.2006, 18:14)
JimR skrev:
> "Armand" <armand> wrote in message
> news:db0f
> Ja hvis den ikke er hoppet tilbage på plads - det finder jeg ud af!

Det er den sandsynligvis ikke!
begivenheden taler for at kontakten i starterrelæet har svejst sig fast
og eftersom det er minimalt med fjederkraft til tilbagetrækningen vil
den sikkret forblive sammensvejst indtil den bliver mekanisk gennem vold
mod mekanikken i det åbnede (og derefter ubrugelige) relæ :-|
Pil akkumulatoren af med henblik på opladning og følg i den forbindelse
den tykke ledning fra +polen til starterrelæet så du kan afmontere dét
og anskaffe et tilsvarende, som sikkert ikke behøver at være en original
Yamaha reservedel!
JimR (10.11.2006, 09:39)
"Armand" <armand> wrote in message
news:db0f
[..]
> Yamaha reservedel!
> --
> Armand.


Enig, det gør jeg - hvorfor skal man altid skrue på bil og MC i november...
:-(

Jim
jew (11.11.2006, 13:01)
"Hans Paulin (6310)" <me> skrev i en meddelelse
news:db0f
> JimR skrev:
> batteriet var slapt.
> Det var en messing/kobberplade der brændte fast over de 2 poler i
> startrelæet - jeg plejede at polere den og sørge for at batteriet var tip
> top.
> --
> Med venlig hilsen
> Hans
> [..]
>Det kunne vel ikke være startknappen der har hængt sig vel ;-)

Det gjorde det på min her for kort siden, knappen havde ligesom klemt sig
uden det kunne mærkes.
Kunne være en let løsning, held og lykke.
mvh.
Jew C800 ;-)
Armand (23.11.2006, 01:23)
"jew" <je> skrev i en meddelelse
news:db0f
> "Hans Paulin (6310)" <me> skrev i en meddelelse
> news:db0f
> Det kunne vel ikke være startknappen der har hængt sig vel ;-)
> Det gjorde det på min her for kort siden, knappen havde ligesom klemt sig
> uden det kunne mærkes.
> Kunne være en let løsning, held og lykke.


Jup!
Men problemet var kontinuerligt, også selv om tændingen blev taget. Og
startknappens virkning falder fra sammen med tændingen!
Eftersom at startrelæet er monteret så direkte på batteriet som overhovedet
muligt er dét ikke afhængig af om tændingsnøglen er drejet eller ej :-|
Lignende emner