infostabil > edb.* > edb.mac

Michael Knudsen (06.11.2009, 08:30)
Hej,

Jeg har tre maskiner, som alle benytter den samme Time Capsule til
backup. Hvad sker der i grunden, hvis jeg laver en helt frisk
installation af Snow Leopard på en af dem og igen sætter den til at
lave backup?

Vil Time Machine genkende maskinen og gøre backups af det gamle system
tilgængelige for den?

Eller vil maskinen blive opfattet som ny, og vil den gamle backup
blive hængende for al evighed? Eller vil den med tiden blive skubbet
ud?

Er der nogen, der har erfaringer med dette?
Michael Knudsen (06.11.2009, 15:03)
On Nov 6, 7:30 am, Michael Knudsen <micknud> wrote:

> Vil Time Machine genkende maskinen og gøre backups af det gamle system
> tilgængelige for den?


Jeg har lige testet det. Ovenstående var det glædelige resultat!
Henrik Münster (08.11.2009, 01:19)
Michael Knudsen <micknudsen> wrote:

> On Nov 6, 7:30 am, Michael Knudsen <micknud> wrote:
> > Vil Time Machine genkende maskinen og gøre backups af det gamle system
> > tilgængelige for den?

> Jeg har lige testet det. Ovenstående var det glædelige resultat!


Som nævnt i en anden tråd har min søn lige fået nyt logic board i sin
iMac. Her spurgte Time Machine, om vi ønskede at fortsætte på den gamle
backup, eller om vi ville starte forfra. Time Machine kunne åbenbart
mærke, at noget af computeren var ny, men at der alligevel var noget
bekendt over den.
Lignende emner